Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg

Museoviraston puhelinjärjestelmä ja osastojen sijainnit ovat muuttuneet – henkilöhakemisto auttaa löytämään oikean henkilön


Museoviraston uusi organisaatio astui voimaan 1.5.2011. Nyt ovat muuttuneet myös viraston puhelinjärjestelmä ja osastojen sijainnit.

 

VAIHTEEN NUMERO ENTINEN – HENKILÖKUNNALLA MATKAPUHELINNUMEROT


Museoviraston puhelinjärjestelmä on muuttunut. Vaihteen numero on entinen 09 40 501, mutta kaikki henkilökunnan puhelinnumerot ovat uusia ja matkapuhelinnumeroita. Puhelinvaihteen hoito on siirtynyt Soneralle.

Museoviraston verkkosivuilla osoitteessa http://henkilot.nba.fi/ on Henkilöhakemisto, josta voit hakea henkilöä nimen, osaston, yksikön, toimipisteen, tehtävänimikkeen tai tehtävän mukaan.

ARKISTO- JA TIETOPALVELUT -OSASTON ASIAKASPALVELU ALKAA STURENKATU 2A:SSA ELO-SYYSKUUSSA


Museoviraston toimitilahanke on edennyt niin, että Sturenkatu 2a:n peruskorjaus ja maanalainen uudisrakennus ovat valmistuneet. Arkisto- ja tietopalvelut -osasto, Museoalan kehittäminen ja tiedonhallinta -osasto sekä Kansallismuseon kansatieteellinen arkisto (ent. Keruuarkisto) ovat muuttaneet uusiin tiloihin.

Museoalan kehittäminen ja tiedonhallinta -osasto palvelee Sturenkatu 2a:ssa normaalisti. Arkisto- ja tietopalvelut -osaston (Arkisto ja arkeologiset kokoelmat, Kirjasto ja Kuvakokoelmat) ja Kansallismuseon kansatieteellisen arkiston asiakaspalvelu alkaa uusissa tiloissa elo-syyskuussa 2011.

KIRJAAMO SIJAITSEE NYT STURENKATU 2a:SSA


Museoviraston kirjaamo, joka viraston uudessa organisaatiossa kuuluu Arkisto- ja tietopalvelut -osastoon, on myös muuttanut Sturenkatu 2a:han ja palvelee normaalisti. Kirjaamo on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16.15. Kirjaamon sähköpostiosoite on museovirasto.kirjaamo@nba.fi ja postiosoite PL 913, 00101 Helsinki. 

NERVANDERINKATU 13:SSA KULTTUURIYMPÄRISTÖOSASTOT JA TUKIPALVELUT


Kulttuuritalon toimistosiiven peruskorjaus Sturenkatu 4:ssä käynnistyy kesällä 2011. Siellä työskennellyt Kulttuuriympäristön suojelu -osaston sekä Kulttuuriympäristön hoito -osaston henkilökunta on muuttanut Nervanderinkatu 13:een, jossa osa em. osastojen henkilökunnasta on sijainnut jo entuudestaan. Nervanderinkadun virastotalossa sijaitsevat myös tukipalvelut (Hallintopalvelut, Oikeudelliset palvelut, Talouspalvelut sekä Viestintä- ja markkinointipalvelut) sekä pääjohtaja.

MYÖS HYLKYSAARESSA TYÖSKENNELLEET JA KANSALLISMUSEON KONSERVOINTILAITOS MUUTTAVAT NERVANDERINKADULLE


Nervanderinkadun virastotaloon muuttavat kesäkuussa myös Hylkysaaressa työskennelleet Kulttuuriympäristön suojelu -osaston ja Kulttuuriympäristön hoito -osaston henkilökuntaan kuuluvat. Hylkysaareen jää vettyneen materiaalin konservointilaboratorio. Kansallismuseon konservointilaitos muuttaa Nervanderinkadun virastotaloon elokuun loppuun mennessä.

Kulttuuritalon toimistorakennuksen peruskorjaus valmistuu näillä näkymin vuoden 2012 lopulla. Nervanderinkadulla sijaitsevat osastot ja tukipalvelut muuttavat Sturenkatu 4:ään alkuvuodesta 2013. Kansallismuseon konservointilaitoksen tuleva sijaintipaikka ei ole vielä tiedossa.

HENKILÖKUNNAN PUHELINNUMEROT, SIJAINNIT JA TEHTÄVÄT VERKOSTA HENKILÖHAKEMISTOSTA


Museoviraston verkkosivuilla on hakemisto, josta voi hakea viraston henkilökuntaa ja heidän tietojaan. Henkilöhakemistosta löytyy nimi, tehtävänimike, puhelinnumero, toimipiste, osasto, yksikkö ja henkilön tärkeimmät tehtävät.

Henkilöhakemisto

 

MUSEOVIRASTO / VIESTINTÄ
Viestintäpäällikkö Lea Murto-Orava, lea.murto-orava@nba.fi, puh. 040 128 6041
Viestintäassistentti Liisa Tuomikoski, liisa.tuomikoski@nba.fi, puh. 040 128 6042
PL 913, 00101 HELSINKI

 SivukarttaSivu päivitetty 8.8.2017
© Museovirasto