Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
”Vrouw Mariasta Titaniciin” -hylkyseminaari lähestyy – ilmoittautumisaika päättyy 28.10.

”Vrouw Mariasta Titaniciin” -hylkyseminaari lähestyy – ilmoittautumisaika päättyy 28.10.


Vielä ehdit ilmoittautua ”Vrouw Mariasta Titaniciin” -hylkyseminaariin, jonka Museoviraston Vrouw Maria veden alla -hanke ja Suomen merimuseo järjestävät 9.-10.11.2012 Kotkassa Merikeskus Vellamossa. Kansainvälisessä seminaarissa käsitellään hyvin säilyneiden hylkyjen tutkimusta ja tulevaisuutta. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille, mutta siihen tulee ilmoittautua 28.10. mennessä.

Seminaariin osallistuu useita tunnettuja kansainvälisiä tutkijoita, jotka kertovat mm. Titanicin suojelusta, kun sen uppoamisesta on tullut kuluneeksi 100 vuotta, mitä Egyptissä on tapahtunut Aleksandrian vedenalaisen museon suunnitelmille, millaisia suunnitelmia Ruotsilla on viimeaikaisten hylkylöytöjen suhteen, miten Alankomaat toimii eri puolilla maailmaa sijaitsevien lukuisten alankomaalaisten hylkyjen suhteen, miten Mustanmeren hylkyjä tutkitaan ja esitellään sekä miten Vrouw Mariasta on uutisoitu Venäjän mediassa ja millaisia vastaavia hylkyjä Venäjän vesiltä löytyy.

Seminaari tarjoaa myös tuoreinta tietoa Vrouw Maria -hylyn tutkimuksista ja päättää neljä vuotta kestäneen Vrouw Maria veden alla -hankkeen ja esittelee sen lopputulokset.

Seminaarin kielet ovat suomi ja englanti. Luentoja ei tulkata.

Ohjelmaan on tullut muutoksia. Käy katsomassa seminaarin päivitetty ohjelma http://www.nba.fi/fi/vrouwmariaseminaari2012/ohjelma

Seminaariin voi ilmoittautua 28.10.2012 mennessä verkossa osoitteessa http://www.nba.fi/fi/vrouwmariaseminaari2012/ilmoittautuminen.

Seminaarin verkkosivut: http://www.nba.fi/fi/vrouwmariaseminaari2012

Seminaaria koskevia kysymyksiä voi myös lähettää osoitteeseen vrouwmaria@nba.fi.

P1010029
Mittausta Vrouw Marialla.
Kuva: Ari Mustonen

 SivukarttaSivu päivitetty 8.8.2017
© Museovirasto