Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Museoviraston Nervanderinkadulla sijaitsevat toiminnot muuttavat maaliskuussa Sturenkadulle

Museoviraston Nervanderinkadulla sijaitsevat toiminnot muuttavat maaliskuussa Sturenkadulle


Museoviraston vuonna 2008 käynnistynyt toimitilahanke on lähellä päätöstään. Nervanderinkatu 13:n virastotalossa työskennelleet osastot ja yksiköt muuttavat peruskorjatun Kulttuuritalon toimistosiipeen Sturenkatu 4:ssä. Maaliskuussa tavaransa muuttolaatikoihin pakkaavat Kulttuuriympäristön suojelu -osasto, Kulttuuriympäristön hoito -osasto, Kehittämispalvelut, Laki- ja henkilöstöpalvelut, Talouspalvelut, Viestintä- ja markkinointipalvelut ja pääjohtaja. Muuttopäivät ajoittuvat maaliskuun viikoille 10-12.

Postiosoite (PL 913, 00101 Helsinki) ja henkilökunnan puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Sturenkatu 4:ään muuttavat myös arkeologisten kokoelmien kivikauden kokoelmat. Muuton vuoksi suljettuna oleva arkeologisten esinekokoelmien asiakaspalvelu pyritään avaamaan toukokuussa. Arkiston palvelut ovat jatkuneet ja jatkuvat normaalisti, mutta toimitusajoissa voi olla ajoittain viiveitä.

Museoviraston toimitilahankkeen ensimmäisessä vaiheessa Museovirastolle peruskorjattiin entinen Kotitalousopettajaopiston rakennus Sturenkatu 2a:ssa. Siellä toimii Arkisto- ja tietopalvelut -osasto (Arkisto ja arkeologiset kokoelmat, Kirjasto, Kuvakokoelmat ja Tiedonhallinta).

Helsingin Yliopistokiinteistöt peruskorjaa Museoviraston käytöstä pois jäävän Nervanderinkatu 13:n virastotalon Sibelius-Akatemian käyttöön.

Lisätietoja Museoviraston muutosta antaa kehittämisjohtaja Pirjo Hamari, puh. 040 128 6005, pirjo.hamari@nba.fi ja toimitilahankkeesta osastonjohtaja Ilari Kurri, puh. 040 128 6231, ilari.kurri@nba.fi

Pääjohtaja Juhani Kostet kertoo Museoviraston blogissa viraston pitkästä historiasta Töölössä ja Nervanderinkatu 13:n rakennuksen poikkeuksellisesta merkityksestä monien viraston työntekijöiden elämässä.
Kirjoituksen voit lukea osoitteessa http://blogi.nba.fi/2013/tammikuu/jaahyvaiset_toololle

Museoviraston verkkosivut
Museovirasto Facebookissa
Museovirasto Twitterissä
Sturenkatu 2a ja 4
Kulttuuritalon toimistosiipi sijaitsee konserttisaliosan oikealla puolella. Museoviraston toinen toimitalo Sturenkatu 2a:ssa on konserttisaliosan vasemmalla puolella. Kuva: Liisa Tuomikoski, Museovirasto (V132).

 SivukarttaSivu päivitetty 26.1.2018
© Museovirasto