Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Hämeen linnan kesäkuu tarjoaa ritareita, teemaopastuksia ja työpajoja lapsille

Hämeen linnan kesäkuu tarjoaa ritareita, teemaopastuksia ja työpajoja lapsille


Hämeen linnassa avautuu tänään 3.6. Ritaripaja, jossa lapset ja mikseivät aikuisetkin voivat perehtyä ritarien ja linnojen maailmaan. Kesäkuussa linnassa on myös runsaasti muuta lapsille suunnattua ohjelmaa.

Ritaripaja on toiminnallinen työpaja, jossa voi itse kokea ja eläytyä. Työpajan eri pisteissä voi esimerkiksi sovittaa oikean haarniskan osia ylleen ja tutkia, millaisia osia turnajaishaarniskaan kuului. Lisäksi työpajassa voi mm. kokeilla naistensatulaa, rakentaa leikkilinnan sekä perehtyä vaakunoihin ja suomalaisiin linnoihin. Keskipisteenä on ritariteltta, jossa mielikuvitusta herättelevät ritari- ja prinsessa-aiheiset kirjat sekä ritariaiheiset filminpätkät. Ritaripaja sopii parhaiten 7-12-vuotiaille. Suomen kansallismuseon tuottama Ritaripaja on avoinna 1.9.2013 asti.

Kesäkuussa 10.-28.6. lapsille ja lapsenmielisille järjestetään suosittuja teemakierroksia ja työpajoja. Lasten kesäkuun tarkemmat päivittäiset ohjelmatiedot aikatauluineen löytyvät linnan verkkosivuilta.

Hämeen linna on avoinna 1.6.-14.8. päivittäin klo 11-18. Pääsymaksut aikuisilta 8 euroa, alennusryhmiltä 6 euroa ja 7-17-vuotiailta lapsilta 4 euroa. Alle 7-vuotiaat pääsevät linnaan veloituksetta.

Lisätietoja:
Intendentti Jouni Marjamäki, Hämeen linna, puh. 040 128 6344, jouni.marjamaki@nba.fi
Tapahtumatuottaja Mari Vadén, Hämeen linna, puh. 040 128 6350, mari.vaden@nba.fi
Ritariteltta

 SivukarttaSivu päivitetty 26.1.2018
© Museovirasto