Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Kulttuuriympäristön hoidon leiri elokuussa Rapolassa

Kulttuuriympäristön hoidon leiri elokuussa Rapolassa


Kiinnostaako arkeologia, kulttuurimaisemat tai vanhat rakennukset? Tervetuloa Kulttuuriympäristön hoidon leirille 23.-25.8.2013 Rapolan linnavuoren upeisiin maisemiin Valkeakoskella. Pirkanmaan maakuntamuseon ja Museoviraston järjestämällä leirillä tutustutaan Rapolan alueen monimuotoiseen kulttuurimaisemaan, tartutaan yhdessä muinaisjäännösten ja rakennusten konkreettiseen hoitotyöhön sekä vietetään pimeneviä loppukesän iltoja saunoen ja muurinpohjalettuja paistellen. Luvassa on monipuolista asiaa ja ajatustenvaihtoa ympäristöstämme ja sen hoidosta.

Rapolanharjulla sijaitsee vaikuttava muinaislinna ja lukuisia muita muinaisjäännöksiä. Sääksmäen seutu tunnetaan myös rautakaudelta asti jatkuneen maanviljelyksen muokkaamasta hämäläisestä kulttuurimaisemastaan sekä rikkaista perinnebiotoopeistaan.

Kulttuuriympäristön hoidon leiri on tarkoitettu kulttuuriperinnön hoidosta kiinnostuneille aikuisille. Osallistuaksesi et tarvitse ennakkotietoja tai erikoistaitoja. Leirin hinta on 55 euroa/hlö. Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, ohjelman, illanvietot ja talkoovakuutuksen. Leirille mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuneille lähetetään vielä lisätietoa.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset 19.7.2013 mennessä: 
adoptoimonumentti@tampere.fi tai 040 800 7389


Leiriohjelma, tietoa majoituksesta ja ilmoittautumisohjeet

www.saaksmaenseurakunta.fi/pappilanniemi/
www.nba.fi/fi/rapola
www.adoptoimonumentti.fi
www.tampere.fi/vapriikki/maakuntamuseo.html
Kuppikivi Valkeakosken Rapolassa
Kuppikivi Valkeakosken Rapolassa.

 SivukarttaSivu päivitetty 26.1.2018
© Museovirasto