Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Museoviraston Kuvakokoelmat pyytää apua tuntemattomien kaupunkikuvien tunnistuksessa

Museoviraston Kuvakokoelmat pyytää apua tuntemattomien kaupunkikuvien tunnistuksessa


Meneillään olevan digitointihankkeen yhteydessä Museoviraston Kuvakokoelmat on luetteloinut ja digitoinut valokuvaaja Teuvo Kanervan kuvia. Joukossa on runsaasti tuntemattomia kaupunkikuvia, joiden tunnistamiseen Kuvakokoelmat pyytää nyt kansalaisten apua.

Teuvo Kanerva on tunnettu suomalainen valokuvaaja ja lehtikuvaaja, jonka valokuvia on usean eri museon ja arkiston hallussa. Hän on valokuvaajana erityisesti dokumentoinut suomalaisia kaupunkeja ja maisemia 1950-luvun lopulta 1980-luvun lopulle.

Museoviraston kuvakokoelmat on nykyisessä digitointihankkeessaan luetteloinut ja digitoinut hallussaan olevan valokuvaaja Teuvo Kanervan negatiivi- ja diakokoelman. Joukossa on runsaasti myös tuntemattomia kaupunkikuvia eri puolelta Suomea, joiden tunnistamisessa tarvitaan nyt apua. Myös Kuvakokoelmien muihin kuva-aineistoihin toivotaan saatavan täydentäviä tietoja.

Teuvo Kanervan tunnistamattomat kaupunkikuvat löytyvät Kuvakokoelmat.fi-palvelusta.

Jos tunnistat kuvan esittämän paikan, voit lähettää tietosi Kuvakokoelmat.fi sivuston palautteen kautta (https://www.kuvakokoelmat.fi/sites/feedback). Muistathan myös merkitä palautteeseen sen kuvan kuvanumeron, jota tietosi koskevat, sekä omat yhteystietosi.

Lisätietoja: intendentti Hannu Häkkinen, hannu.hakkinen@nba.fi, puh. 040 128 6103
Kaupunkikuva Teuvo Kanerva
Tunnistamaton kaupunkikuva. Kuva: Teuvo Kanerva.

 SivukarttaSivu päivitetty 26.1.2018
© Museovirasto