Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Museoalan Teemapäivillä pohditaan ovatko museot yhä tärkeitä tämän päivän yhteisöille

Museoalan Teemapäivillä pohditaan ovatko museot yhä tärkeitä tämän päivän yhteisöille


Museoviraston Kehittämispalvelut järjestää 11.–12.9.2014 koko museokentälle ja myös muille museotyön kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille suunnatun seminaarin otsikolla ”Kenen museo? Museot ja yhteisöllisyys”. Seminaarissa tarkastellaan mm. millaisia merkityksiä museoilla on erilaisille yhteisöille, millaisia rooleja yhteisöillä on tämän päivän museoiden toiminnassa ja millaisia mahdollisuuksia yhteisöjen osallistaminen tarjoaa.

Teemapäivien ohjelmassa on ulkomaalaisia ja kotimaisia asiantuntijaluentoja ja puheenvuoroja, ajankohtaisia projektiesittelyjä, teräviä kipinäpuheita, monimuotoisia keskusteluja sekä rentoa yhdessäoloa kollegoiden kanssa. Puhujina mm. Iain Watson (director of Tyne & Wear Archives and Museums), Thomas Walle (Senior Curator, Norsk Folkemuseum) ja Merete Sanderhoff (Curator, National Gallery of Denmark).

Maksullinen seminaari järjestetään Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen tiloissa Helsingin Suvilahdessa. Osallistumismaksu 200 euroa (+ alv) sisältäää kahden päivän ohjelman, lounaat ja kahvit kumpanakin päivänä sekä materiaalit. Yhden päivän osallistumismaksu on 100 euroa (+ alv) ja se sisältää yhden päivän ohjelman, lounaat ja kahvit materiaalit. Torstain 11.9. illanvietosta veloitetaan erikseen 20 euroa (+ alv). Hinta sisältää buffetin ja juoman.

Paikkoja on rajoitetusta, joten varaa paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen 25.8.2014 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/1A95CF74DA9EC497.par

Seminaarin verkkosivut
Sivuilta löytyy mm. seminaarin alustava ohjelma ja tietoa puhujista.

Teemapäivät Facebookissa

Teemapäivät Twitterissä #teema14

Yhteydenotot ja lisätietoja seminaarista:
Erikoisasiantuntija Anu Niemelä, 040 128 6015, anu.niemela@nba.fi
Erikoissuunnittelija Pia Lonardi, 040 128 6145, pia.lonardi@nba.fi
Yleisoa teemapäivillä
Yleisöä Teemapäivillä vuonna 2012. Kuva: Pia Lonardi, Museovirasto

 SivukarttaSivu päivitetty 8.8.2017
© Museovirasto