Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Juhani Kostet Museoviraston pääjohtajaksi toiselle viisivuotiskaudelle

Juhani Kostet Museoviraston pääjohtajaksi toiselle viisivuotiskaudelle


Valtioneuvosto on 4.12.2014 nimittänyt filosofian tohtori Juhani Kostetin Museoviraston pääjohtajaksi toimikaudelle 1.1.2015-31.12.2019.

Juhani Kostet on toiminut Museoviraston pääjohtajana vuosina 2010-2014. Sitä ennen hän on työskennellyt useita vuosia museoalan tehtävissä Turussa, viimeksi museotoimenjohtajana vuosina 1998-2009. Väitöskirjansa hän on tehnyt Suomen historiasta. Juhani Kostet on Oulun yliopiston Suomen historian, Turun yliopiston museologian sekä Jyväskylän yliopiston kaupunkihistorian, erityisesti kaupunkikartografia, dosentti. Hänellä on myös runsaasti museoalaan liittyviä julkaisuja ja artikkeleita.

Museovirasto on aineellisen kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntija, palvelujen tuottaja, toimialansa kehittäjä ja viranomainen. Pääjohtaja johtaa Museoviraston toimintaa ja vastaa siitä, että virastolle kuuluvat tehtävät hoidetaan tuloksellisesti.

Lehdistökuva

Tämä kuva on tarkoitettu vain tiedotusvälineiden käyttöön. Muu käyttö on kielletty. Klikkaa kuvaa, niin saat sen ladattavaksi.

Kostet Juhani
Museoviraston pääjohtaja Juhani Kostet. Kuva: Liisa Tuomikoski, Museovirasto

 SivukarttaSivu päivitetty 26.1.2018
© Museovirasto