Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Kaikkien aikojen kortti on nyt myynnissä

Kaikkien aikojen kortti on nyt myynnissä


MuseokorttiMuseoiden historiallinen yhteislippu Museokortti otettiin käyttöön 5. toukokuuta 2015. Kortti on 200 museon yhteislippu, jolla voi käydä museossa huippuedullisesti ja niin usein kuin haluaa. Museokortin voi ostaa mm. Kansallismuseosta. Myös Kansallismuseon museoperheen muut museot, ympäri vuoden avoinna olevat Suomen merimuseo, Tamminiemi, Hvitträsk, Hämeen linna ja Olavinlinna sekä kesällä avoinna olevat Seurasaaren ulkomuseo ja Louhisaari (avautuvat 15.5.) sekä Alikartano ja Urajärven kartano (avautuvat 1.6.). ovat Museokortti-museoita, joista kortin voi ostaa ja joihin kortilla pääsee.

Museokortti on erinomainen lahja, mikä näin äitienpäivän ja kevään muiden juhlien alla kannattaa myös muistaa. Se tarjoaa virkistystä, mukavaa tekemistä, ikimuistoisia hetkiä arkeen ja juhlaan ja pitää saajansa liikkeellä vuoden ajan.

Vuoden voimassa oleva Museokortti maksaa 54 euroa eli alle 15 senttiä päivässä. Museokortti on henkilökohtainen pääsylippu, jonka omistaja voi käydä kaikissa Museokortti-kohteissa niin monta kertaa kuin haluaa ja ehtii. Mukana ovat Suomen suurimmat kulttuurihistorialliset museot ja taidemuseot, merkittävimmät erikoismuseot, alueelliset museokeskukset sekä paljon paikallisia museokohteita. Eteläisin Museokortti-museo on Hangon museo ja pohjoisin Saamelaismuseo Siida Inarissa.

Kattava lista Museokortti-museoista ja -kohteista on osoitteessa Museot.fi/museokortti

Museokortti on Suomen museoliiton hanke. Suomen museoliitto on suomalaisten taide-, tiede- ja kulttuurihistoriallisten museoiden keskusjärjestö (www.museoliitto.fi).

Museokorttia voi seurata myös sosiaalisessa mediassa:
Facebook.com/museokortti
Twitter.com/museokortti
Instagram.com/museokortti


 SivukarttaSivu päivitetty 26.1.2018
© Museovirasto