Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Museovirasto julistaa haettavaksi avustukset liikenteen ja viestinnän kulttuuriperintöhankkeisiin

Museovirasto julistaa haettavaksi avustukset liikenteen ja viestinnän kulttuuriperintöhankkeisiin


Hakuaika alkaa 8.12.2016 kello 8.00 ja päättyy 18.1.2017 kello 16.00. Avustus on tarkoitettu liikenteen ja viestinnän toimijoiden hankkeisiin, joiden tavoitteena on joko A) liikenteeseen tai viestintään liittyvien kokoelmien hoidon, näyttelyiden sisältöjen tai yleisötyön kehittäminen tai B) maa- tai ilmaliikenteen tai viestinnän arvokkaaksi luokiteltavien kulttuuriperintökohteiden säilyminen.

Kodassa A mainittuihin hankkeisiin voidaan myöntää avustusta yhdistysten, säätiöiden tai kuntien museoille. Avustusta voidaan myöntää ammatillisille ja ei-ammatillisille museoille. Kohdassa B mainittuihin hankkeisiin voidaan myöntää avustusta yhdistyksille, säätiöille ja yrityksille.

Kummassakaan kohdassa mainittuihin hankkeisiin avustusta eivät voi hakea valtakunnalliset erikoismuseot, valtion toimijat tai yksityishenkilöt.

Liikenteen ja viestinnän kulttuuriperintöhankkeiden avustuksiin varatun määrärahan suuruus on alustavan arvion mukaan 100 000 euroa.

Avustukset myönnetään edellyttäen, että eduskunta hyväksyy valtion vuoden 2017 talousarvioesityksen.

Lisätietoa: http://www.nba.fi/fi/avustukset/avustus-liikenteen-ja-viestinnan-kulttuuriperintoh

Erikoisasiantuntija Tapani Sainio, tapani.sainio@museovirasto.fi tai puh 0295 33 6014 (kokoelmien hoidon, näyttelyiden sisältöjen tai yleisötyön kehittäminen)

Erikoistutkija Hannu Matikka, hannu.matikka@museovirasto.fi tai maanantaisin klo 13-15 puh 0295 33 6273 (kulttuuriperintökohteiden säilyminen)
Näköala Tampereen Hämeensillalle
Näköala Tampereen Hämeensillalle. Kuva: Teuvo Kanerva 1986, Museovirasto (HK19940104:2494)

 SivukarttaSivu päivitetty 8.8.2017
© Museovirasto