Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Suomenlinna MSa

Avustukset Suomen maailmanperintökohteiden tutkimus- ja kehittämishankkeisiin


Museovirasto julistaa haettavaksi avustukset Suomen maailmanperintökohteiden tutkimus- ja kehittämishankkeisiin.
Haku alkaa 2.10.2017 kello 9.00 ja päättyy 10.11.2017 kello 15.


Avustushakemuksen tulee olla perillä määräaikaan mennessä. Hakuajalla taataan hakijoille tasapuolinen kohtelu. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei oteta huomioon.

Suomessa on kuusi Unescon maailmanperintöluetteloon hyväksyttyä kulttuuriperintökohdetta: Suomenlinna, Vanha Rauma, Petäjäveden vanha kirkko, Verlan puuhiomo ja pahvitehdas, Sammallahdenmäki ja Struven ketju. Avustusta voi hakea maailmanperintöstrategian linjauksia toteuttaville maailmanperintökohteiden yhteistyö-, tutkimus- ja kehittämishankkeille ja maailmanperintötietoisuutta edistäville hankkeille. Avustusta voi hakea kunta, yhdistys, säätiö, osakeyhtiö tai muu oikeushenkilö. Avustusta ei myönnetä yksityishenkilöille.

Lisätietoa avustusten hakemisesta, käytölle asetetuista tavoitteista, avustusten myöntämisen välttämättömistä edellytyksistä, hakukelpoisuudesta, avustuksen käyttöajasta ja mahdollisen valtionavustuksen suuruudesta löytyy hakuoppaasta.

Valtionavustuslaissa (668/2001) säädetään niistä perusteista ja menettelyistä, joita noudatetaan valtionavustuksia myönnettäessä.

Lisätietoja avustuksesta: stefan.wessman@museovirasto.fi
Lisätietoja puhelimitse 2.10.2017–10.11.2017 maanantaista torstaihin kello 9.30-15 numerosta 029 533 6256.


Hakuopas

Hakulomake

 SivukarttaSivu päivitetty 27.9.2017
© Museovirasto