Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg

Museo 2015 –hankkeen kokoelmahallintajärjestelmän toimittaja on zetcom


Museo 2015 -hankkeen kokoelmahallintajärjestelmän toimittajaksi on valittu sveitsiläinen zetcom ltd. Valitulla toimittajalla on runsaasti kokemusta museosektorista sekä kokoelmahallintajärjestelmistä. zetcomin kokoelmahallintajärjestelmä MuseumPlus on käytössä sadoissa museoissa pääosin Euroopassa, muun muassa Berlin State Museumsilla, Louvressa sekä Ruotsin Nationalmuseumissa. Yhteensä zetcomilla on yli 800 asiakasta 30 eri maassa. zetcomilla on myös erittäin vahva kokemus museoalan standardeista.

Kokoelmahallintajärjestelmän kilpailutus tehtiin neuvottelumenettelyllä, ja neuvotteluihin osallistuivat Adlib Information System, KE Software, Profium Oy sekä zetcom ltd. Lopullisessa tarjousvertailussa zetcomin tarjous oli paras sekä kustannuksiltaan että laadultaan.
Museo2015-logo


Museo 2015 –hanke aloittaa pilottien ja järjestelmän käyttöönoton suunnittelun zetcomin ja mukana olevien pilottimuseoiden kanssa mahdollisimman pian. Pilottimuseoita ovat Arkkitehtuurimuseo, Tuusulan taidemuseo, Kuopion kulttuurihistoriallinen museo, Kansallisgalleria (arkistokokokoelmat) sekä Museoviraston kuvakokoelmat (Journalistinen kuva-arkisto). Lopullinen hankintasopimus zetcomin kanssa allekirjoitetaan kun hankintaprosessin valitusaika (14 päivää) on päättynyt.

Museo 2015 –hanke tiedottaa lisää valitusta järjestelmän toimittajasta muun muassa seuraavassa uutiskirjeessään.

zetcomin englanninkieliset verkkosivut löydät täältä: http://www.zetcom.com/en/
Lisätietoa:
Projektipäällikkö Eero Ehanti
040 128 6139
eero.ehanti@nba.fi

Koordinaattori Toni Bärman
040 128 6149
toni.barman@nba.fi SivukarttaSivu päivitetty 13.5.2014
© Museovirasto