Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg

Museoiden luettelointiohjeen ulkoasu uudistettu


Museoiden luettelointiohjeen verkkosivua on päivitetty ja kehitetty käyttäjäystävällisempään suuntaan. Ilmeen uudistuksessa päivitettiin myös luettelointiohjeen pdf-julkaisujen ulkomuoto.

Verkkosivu-uudistus helpottaa luettelointiohjeen hahmottamista ja sen käyttöä. Uudistuneilla sivuilla ohje on ryhmitelty siten, että ohjeen pääosiot (Objektin tiedot/ Aika, paikka ja toimijat/ Toimenpiteet/ Tietojen hallinta) ovat aina käyttäjän näkyvissä.

Lisäksi uudella sivustolla käyttäjä voi kirjautumisen jälkeen tallentaa itselleen tärkeimmät luettelointiohjeet ja lisätä omia kommentteja ohjeiden alkuun. Toiminnallisuutta voi käyttää esimerkiksi museon omien luettelointiohjeiden päivitystyössä tai uusien työntekijöiden perehdyttämisessä.

Samassa yhteydessä päivitettiin myös luettelointiohjeen pdf-julkaisujen ulkomuoto yhteneväiseksi verkkosivun visuaalisen ilmeen kanssa. Verkkosivu-uudistus tehtiin yhteistyössä Metropolian ammattikorkeakoulun graafisen suunnittelun ja digitaalisen viestinnän opiskelijoiden kanssa.

Lisätietoja ohjeesta:

Koordinaattori
Leena Furu-Kallio
leena.furu@museovirasto.fi
p. 0295 33 6146

Jos kirjautumisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä:

It-suunnittelija
Pekka Korhonen
pekka.korhonen@museovirasto.fi
p. 0295 33 6144

 SivukarttaSivu päivitetty 22.12.2015
© Museovirasto