Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg

Museoviraston arkisto- ja kokoelmaluetteloita


SUOMEN KANSALLISMUSEON KOKOELMAT


Hakemistoja verkossaFinna - Suomen museoiden kokoelmat yhdellä haulla

Sisältää tietoja Museoviraston ja Suomen kansallismuseon esine- ja kuvakokoelmista museoiden yhteisessä hakuportaalissa.Hakemistoja Arkiston asiakaspalvelutilassa, Sturenkatu 2a, Helsinki


Musketti (selattavissa asiakaskoneella)

Järjestelmään on luetteloitu Suomen kansallismuseon esine- ja kuvakokoelmia. Historiallisten kokoelmien pääluettelo on digitoitu kokonaan Muskettiin.

KokoelmatunnuksetHakemistoja Suomen kansallismuseossa


Esinekokoelmien pääluettelot ja muut aineistot

Alkuperäisiin luettelotietoihin on mahdollista tutustua erikseen sopimalla ja henkilökunnan opastuksella. Kokoelmaluetteloihin ja muihin aineistoihin tutustuminen on sovittava etukäteen. Kansallismuseossa on myös joitain kuva- ja arkistoaineistoja.


Suomen kansallismuseon historiallisiin ja kansatieteellisiin esinekokoelmiin sekä Rahakammion kokoelmiin liittyvä palvelu on Kansallismuseossa, Mannerheimintie 34, Helsinki. 


Suomalais-ugrilaisten ja yleisetnografisten kokoelmien kokoelmapalvelu on myös muuttamassa Kansallismuseon yhteyteen. 30.6.2014 asti palvelu on muuton takia rajoitettua.


Suomen merimuseon esine-, kuva- ja arkistokokoelmien kokoelmapalvelu on Merikeskus Vellamossa, Tornatorintie 99 A, Kotka
Tietokeskus Vellamo


 SivukarttaSivu päivitetty 31.10.2013
© Museovirasto