Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Kuvatiedot
Kirjasto
Uutuushylly
PALVELUT
KOKOELMAT VERKKOAINEISTOT YHTEYSTIEDOT

Lainaus, palautus ja varaaminen
Lainaukseeen tarvitset Helka-kirjastokortin tai Helsingin yliopiston UniCard-toimikortin. Kirjastossa on lainaus- ja palautusautomaatti. Laina-aika kirjoille on 28 vrk ja lehdille 14 vrk. Lainassa oleviin kirjoihin voit tehdä varauksen. Helkan kautta varaamasi kirjat löydät itsepalvelukärrystä nimelläsi. Jos et halua, että varauksesi ovat avohyllyssä nimelläsi noudettavana, ota yhteyttä kirjastoon. Rakennuksen ulkopuolella pääportaikon alla on palautusluukku.


Lainattavat e-kirjat
Kirjastossa on valikoima Museoalan e-kirjoja. Niiden lainaus edellyttää Museoviraston kirjaston asiakkuutta, voimassa olevaa Helka-korttia sekä kirjautumista e-kirjojen lainausjärjestelmään Museoviraston kirjastossa ensimmäisellä käyttökerralla. Tunnukset luotuasi voit kirjautua palveluun voi kirjautua mistä vain. Kirjoilla on kahden viikon laina-aika.


Kaukolainat

Kirjaston aineistoja voi tilata pääkaupunkiseudun ulkopuolelta paikallisesta kirjastosta kaukolainaksi. Kaukolainaus toimii siis vain kirjastojen välillä ja on yleensä maksullista. Kirjasto tilaa kaukolainoja vain Museoviraston henkilökunnalle.


 
FNA_tunnus_vaaka_WEB_turk.png
Logo


EBL logo


Helka

Varaussohje lainassa oleviin kirjoihin

Palautetta kirjastolle


 SivukarttaSivu päivitetty 21.11.2016
© Museovirasto