Vasen-bg Museovirasto  
Henkilöhakemisto YhteystiedotPalaute

På svenska | In English

Oikea-bg
Kuvatiedot
Kuvakokoelmat
Tutkijanhuone Sturenkadulla
ASIAKASPALVELUKOKOELMATAJANKOHTAISTAYHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu

Kuvakokoelmat:
kuvakokoelmat@museovirasto.fi
p. 0295 33 6100
Käyntiosoite ja aukioloajat
 
Journalistinen kuva-arkisto JOKA:
joka@museovirasto.fi
p. 0295 33 6127

Museovirasto on avannut yli 100 000 näyttökuvaa CC BY 4.0 -lisenssillä vapaasti käytettäviksi kuvakokoelmat.fi-verkkopalvelussa ja Finnassa. Mikäli näyttökuvien tekniset ominaisuudet ovat riittävät, voi kuvat ladata ilmaiseksi suoraan palvelusta ja käyttää niitä lisenssitekstin mukaisesti.

Korkearesoluutioisista kuvista veloitamme hinnastomme mukaiset tallenne- ja käyttömaksut. Digitoituja korkearesoluutioisia kuvia pääsee tutkimaan ja ostamaan kuvakokoelmat.fi-verkkopalvelussa. Mikäli haluttua kuvaa ei sieltä löydy, voi kuvan tilata asiakaspalvelustamme.

Kuvakokoelmien kuviin on mahdollista tutustua Museoviraston asiakaspalvelutiloissa pyytämällä kuvia nähtäväksi etukäteen. Pyyntö kulkee verkon kautta aineistotilauslomakkeella. Samalla lomakkeella voi pyytää asiakaspalvelutiloihin myös arkiston ja kirjaston aineistoja.

Alkuperäisen kuvan kunto, tekijänoikeudet ja henkilötietosuojaan liittyvät asiat saattavat rajoittaa kuvan nähtäväksi saantia ja käyttöä. Mikäli rajoituksia ei ole, kuvasta saa halutessaan digitaalisen tai paperisen kopion sekä sille julkaisuoikeuden tilaamalla.

Kuvakokoelmat antaa myös kuvien säilyttämistä koskevaa neuvontaa.


Kuvakokoelmat -painike

Finna

Pyydämme ystävällisesti varaamaan palveluajan etukäteen.

Aineistotilauslomakkeella tilataan aineistoa nähtäväksi tutkijasaliin. Aineisto toimitetaan tutkijasaliin haluamananne ajankohtana (kahden viikon kuluttua tilauksesta). Teihin otetaan yhteyttä, jos toimitusaika on pidempi tai jos aineistoa ei voida toimittaa.

Aineistotilauslomake

Kuvapalvelujen hinnasto

Käyttösäännöt (pdf)


Facebook bw
Flickr


 SivukarttaSivu päivitetty 5.1.2018
© Museovirasto